Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

In een uitzonderlijk kader in de Belgische Ardennen ligt deze 18-holes baan in het park van het Koninklijk Kasteel van de Ardennen, gebouwd door Koning Leopold II.

De technische baan bestaat uit verschillende holes die een prachtig uitzicht en absolute rust bieden. De indeling respecteert de natuurlijke hellingen, in het midden van eeuwenoude bomen vaak uiterst zeldzaam.

Een oud parcours

De golfbaan werd ingehuldigd in 1895. De golfer zal restanten van het verleden kunnen bewonderen zoals een kapel, een openluchttheater, een fontein... Het clubhuis bevindt zich op het terras van de in 1878 gebouwde Leopoldtoren en biedt een prachtig panorama over de streek.

Een oude en rustgevende baan die menigeen zal plezieren! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Bar - Restaurant

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden