Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Voorstelling
  • Bijeenkomst

Beleef de magie van Kerstmis in het kasteel van Louvignies en Corroy-le-Château. Een theaterwandeling die volwassenen en kinderen betovert, in de provincie Namen en Henegouwen.

Theaterwandeling in Wallonië

Twee mysterieuze kastelen zijn uitgedost in hun mooiste decoraties om je te verwelkomen op deze magische theaterwandeling.

Beleef een onvergetelijke en intrigerende ervaring in het paleis van de kerstman en ontmoet het ene gekke personage na het andere.

Online reserveren verplicht.

 

De magie van Kerstmis in Gembloux

Het mysterieuze kasteel van Corroy-le-Chatêau, in de buurt van Gembloux, is het perfecte decor voor een kerstuitstapje met het gezin. Het middeleeuwse kasteel, volledig versierd voor de gelegenheid, biedt een kerstavontuur vol wendingen. 

Magische show in Soignies

Op een steenworp afstand van Soignies, in de straten van Louvignies, komt de kerstmagie tot leven om je onvergetelijke momenten te bezorgen. Ontdek de luxueuze en weelderig versierde kamers waar de Kerstman en al zijn elfen worden ontvangen. 

Een betoverende reis voor het hele gezin!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden