Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Op 20 minuten van Brussel heeft Folon, een groot Belgische kunstenaar, een 500-tal werken ondergebracht in de Hoeve van het Kasteel van Terhulpen. 15 tentoonstellingszalen presenteren zijn aquarellen, schilderijen, etsen, voorwerpen, beelden affiches en illustraties. 

De Folonstichting bestaat 20 jaar in 2020!

De originele en interactieve museagrafie die door de kunstenaar werd bedacht, neemt je mee op ontdekking naar de veelzijdige aspecten van zijn kunst en zijn universum. De muziek, het lichtspel en de optische effecten zetten de mooiste creaties van een van onze grootste Belgische kunstenaars kracht bij.

Een wereld van artistieke ervaringen 

  • Tijdelijke tentoonstellingen
  • Ateliers
  • Verjaardagsfeestjes
  • Rondleidingen voor groepen, gecombineerd, uniek, intergenerationeel (één zondagnamiddag per maand, op reservering)

Nieuwe rondleiding in de natuur

Maak een wandeling in het Regionale Domein van Solvay, een van de mooiste landschapsparken van België, met een gids van de Stichting. Sluit af met een gratis bezoek aan het Folon Museum.

Ontdek de wereld van de kunstenaar en de waarden die hem dierbaar zijn!

Bezoekers met specifieke behoeften

De Stichting biedt uitrusting en faciliteiten voor aan personen met specifieke behoeften:

  • Blinde of slechtziende personen: multisensoriële rondleidingen in samenwerking met vzw ONA. (De kunstwerken zijn beschikbaar in reliëf of in thermovorm. Promotiesteun is in braille beschikbaar)
  • Dove of slechthorende personen

Omdat deze structuur niet Access-i gecertifieerd is, raden we je aan om rechtstreeks contact op te nemen om meer te vernemen over de reële toegankelijkheid.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op het volwassenentarief

Tijdelijke tentoonstelling inbegrepen. Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Diensten

Kredietkaarten aanvaard

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant - Terras

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden