Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • VVV

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming die zowel gemakkelijk bereikbaar is als een verandering van omgeving biedt? Tenneville, in Belgisch Luxemburg, is de plek om je volgende verblijf te plannen!

Tenneville is een plek om nieuwe energie op te doen, niet ver van La Roche-en-Ardenne en Saint-Hubert, waar de vriendelijkheid van het platteland, de rust van het bos en de kalmte van de gehuchten op de bergkammen of genesteld in de valleien van de Westelijke Ourthe samenkomen.

Ontdek de regio...

De regio, die voor meer dan de helft door bossen is bedekt, biedt een rijk en gediversifieerd natuurlijk erfgoed:

  • natuurreservaten
  • het grote bos van Freyr
  • observatie gebieden...

... tijdens je wandeling

Al deze attracties maken de streek ideaal voor bosbaden, een speciaal soort begeleide wandeling die uitnodigt om één te worden met de natuur.

Naast de mogelijkheid tot bosbaden zijn er het hele jaar door wandel- en mountainbiketochten mogelijk op de vele routes.. Vergeet niet de topogidsen van de collectie Tenneville Découvertes te kopen. Zij begeleiden je tijdens je verblijf in dit kleine hoekje van België!

Wanneer de sneeuwkwaliteit het toelaat, kan je ook gaan skiën: "Wie langlaufen zegt, zegt Champlon!"

Kom een rijke en overvloedige natuur ontdekking in de streek van Tenneville, voor een terugkeer naar de basis die je nieuwe energie zal geven. 

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden