Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De Abdij van Stavelot stelt de Franse kunstenaar, tekenaar en grafisch ontwerper Beb-Deum op de voorgrond voor zijn 40-jarige carrière.

Wat kan je verwachten?

  • Het eerste deel van de tentoonstelling is een kunstatelier waar de analoge werken van BEB-DEUM gepresenteerd worden (drukpers, strips, reclames, posters, Japan, Afrika).
  • In het tweede deel maak je kennis met zijn project Mondiale TM en word je onderdompeld in de vernieuwde verbeelding van de kunstenaar die vandaag zijn grafische stijl duidelijk bepaalt.
  • De storende personages van BEB-DEUM lijken rechtstreeks uit een sciencefictionfilm te komen. Maar eigenlijk, ziet het er niet naar uit dat deze juist het vertekenend beeld van onze huidige samenleving vormen?

Boeiende maatschappelijke kwesties, een confronterende tentoonstelling en een buitengewone artistieke stijl!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 14 april tot 05 november 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden