Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het Museum voor Schone Kunsten van Bergen (voorheen BAM) wijdt een gloednieuwe tentoonstelling aan de Franse beeldhouwer Auguste Rodin. De tentoonstelling toont zo'n 200 van de beroemdste sculpturen van de kunstenaar, waarvan sommige monumentaal zijn, die dit voorjaar ontdekt kunnen worden.

Auguste Rodin en de renaissance

De tentoonstelling werpt een nieuwe blik op de artistieke carrière van de kunstenaar, met België als hoogtepunt.

De tentoonstelling toont bijna 200 van zijn beroemdste beeldhouwwerken, waarvan sommige monumentaal zijn, tekeningen, gravures en schilderijen uit het Musée Rodin in Parijs, internationale instellingen en privécollecties.

Dankzij talrijke ontdekkingen en vergelijkingen met Rodins inspiratiebronnen (Michelangelo, Vesalius, Mabuse, Rubens) onthult de tentoonstelling de interesse van de beeldhouwer in artistieke vernieuwingen van de renaissance waar tot nu toe weinig aandacht aan is besteed.

Ontdek deze nieuwe kijk op het werk van Auguste Rodin in Bergen!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 13 april tot 18 augustus 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden