Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De Belgische kunstenaar Laurence Dervaux stelt haar nieuwe werken over de schoonheid en kwetsbaarheid van het menselijke lichaam tentoon in het BPS22 in Charleroi. Je kan de tentoonstelling bezoeken vanaf de herfst in Charleroi.

Meeslepende tentoonstelling in Charleroi

De tentoonstelling van Laurence Dervaux, geboren in Doornik, combineert oude en nieuwe werken, waaronder een grootschalige immersieve installatie die speciaal is ontworpen voor de zaal Dupont van BPS22.

Het werk van Laurence Dervaux probeert de complexe schoonheid en kwetsbaarheid van het menselijke lichaam af te beelden met verschillende tekens en vormen. Grote, fascinerende toestellen moeten dan weer de vitale vloeistoffen, organen en botten voorstellen.

Een fascinerende, nieuwe, en metaforische visie op het menselijk lichaam, te ontdekken in Charleroi.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 23 september 2023 tot zondag 07 januari 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden