Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Home Made in het CID in Grand-Hornu gaat over onze relatie met objecten en onze groeiende vraag naar zelfgemaakte producten. Ontdek de tentoonstelling deze herfst in de buurt van Bergen.

Tentoonstelling over designproducten in de buurt van Mons

"Home made", het doet je denken aan de lange geschiedenis van het thuiswerken en aan de relatie tussen een tijdperk en zijn productiewijze, maar ook tussen een object en de plek waar het vervaardigd is.

Zelfbouw, zelfgeproduceerde en soms herverdeelde energie, of zelfs de survivalbeweging actualiseren het “home made” van vandaag en vertellen over de verspreiding van 3D-printers, de vernieuwing van de oude industriële en fabriekswijken van de steden, maar ook de huisvestingscrisis en, in ruimere zin, het milieu. Het is in deze context dat disciplines zichzelf opnieuw uitvinden, vaak met het ambacht als model.

De tentoonstelling combineert een selectie van internationale ontwerpers en collectieve projecten met een verzameling ervaringen, getuigenissen en voorwerpen die je de creativiteit in deze nieuwe werkomgevingen beter laten begrijpen.

Een unieke tentoonstelling in de buurt van Bergen in de provincie Henegouwen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zondag 01 oktober 2023 tot zondag 11 februari 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden