Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De tentoonstelling 'Rothschild verzamelaars' brengt een hulde aan de smaak en persoonlijkheid van de 9 bijzondere vrouwen van deze familie. Kom de tentoonstelling bezoeken in het museum La Boverie in Luik.

Wat kan je verwachten?

De tentoonstelling neemt je mee naar de leefwereld van de familie Rothschild en stelt de collecties van de 9 vrouwen van deze prestigieuze Franse familie tentoon.

  • Het museum stelt in totaal meer dan 350 werken tentoon die behoren tot een veertigtal Franse instellingen en particuliere collecties.
  • De kunstwerken zijn van alle tijden en komen van overal ter wereld.
  • Je kan de werken van grote artiesten, zoals Fragonard, Chardin, Delacroix, Cézanne komen bewonderen. De collecties bevatten ook middeleeuwse manuscripten, schilderijen uit de Italiaanse Renaissance, juwelen en porselein, en kunstvoorwerpen uit Afrika en het Verre Oosten.

Een impressionante culturele ontmoeting in Luik die je zeker niet mag missen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 21 oktober 2022 tot zondag 26 februari 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden