Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In het hart van de Waalse hoofdstad toont Le Delta een selectie werken uit de collectie van het Mseum van Elsene in dialoog met stukken uit de collectie van de Provincie Namen.

Wat mag je verwachten? 

  • De keuze die voornamelijk is gemaakt uit recente aanwinsten (waaronder die van vrouwelijke kunstenaars) zet een gevoelige reis uit door een pluraliteit van benaderingen.
  • De werken reageren op elkaar door conceptuele, stilistische en historische vergelijkingen. Door met elkaar te resoneren, brengen ze verschillende thema's en vragen naar voren: de politieke dimensie, het erfgoed van de picturale traditie, de impact van de populaire cultuur, de huiselijke ruimte, enz.
  • Via de creaties van 38 Belgische en buitenlandse kunstenaars roept de tentoonstelling de diverse bekommernissen van hedendaagse beeldende kunstenaars op en belicht ze de uitdagingen van 2 openbare collecties.

Niet te missen in de Espace Culturel Provincial in Namen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 01 april tot 13 augustus 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden