Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park

TILT is de afkorting voor Terrain Interactif Ludique pour Tous, een ruimte voor kinderen van bijna 400 m² gewijd aan de ontdekking van en de bezinning over de wereld.

Vele animaties

De reis werd gekozen om de wereld te benaderen en de 5 continenten te verkennen met de kinderen. Tijdens deze reis wordt het kind uitgenodigd om zijn horizon te verbreden en zich te laten verrassen door wat er om hem heen gebeurt. Een van de belangrijkste aandachtspunten is het aanbieden van leuke activiteiten en workshops gebaseerd op experiment, spel, creativiteit en verbeelding via tentoonstellingen - spelletjes, theater- of plastische expressieworkshops, culinaire ontdekkingen en verkenningen van de natuur.

Met je gezin op bezoek

Als je als gezin naar Tilt komt, kan je samen leuke momenten beleven tijdens verschillende workshops. Het is niet nodig om vooraf te reserveren.

Bezoek de website vanTilt voor alle praktische informatie en details over de activiteiten!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Animatie

Visites

Groep - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden