Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Trein/tram/spoorwegfiets

Kom naar het toeristisch infokantoor in Rochefort en stap aan boord van het toeristentreintje om het historische en natuurlijke erfgoed van de vestingstad te ontdekken. Laat je leiden en geniet van je bezoek met het hele gezin.

Met het toeristentreintje kun je de streek van Rochefort ontdekken via een route die je zal betoveren terwijl je het natuurlijke erfgoed (Panorama du Rond du roi, l'Archeopark van Malagne, de Grot van Lorette en het historische erfgoed (Gravenkasteel, Kapel van Lorette...) verkent. 

De stad Rochefort

Rochefort ontleent zijn naam aan het fort (rocha fortis). Dit mooie stadje in de Lessevallei ligt in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en maakt slim gebruik van zijn historische verleden. Er zijn tal van winkels, restaurants en cafés in de buurt.

Bezoek het stadje van februari tot november met het toeristentreintje!

 

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-20% korting op de City Tour

Aanbod geldig tot 31/12/2024, afhankelijk van dienstregeling (zie indien online). Op vertoon van uw VISITWallonia.be pas of door te reserveren op: https://rocheforttourisme.be . Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden