Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Wedstrijd/competitie

Beleef de Total 24 Hours van Spa-Francorchamps, de mooiste uithoudingsrace exclusief gereserveerd voor Grand Tourisme wagens!

Elk jaar bevat de lijst van deelnemers tal van auto's die voldoen aan het FIA GT3-reglement. Dit evenement behoort tot de grootste uithoudingsevenementen ter wereld.

Toegankelijkheid en gezelligheid

De Total 24 Hours of Spa is al jaren een verstandige mix van toegankelijkheid en gezelligheid. Met een publiek van enthousiastelingen en verlichte amateurs, maar ook families.

Een trend die perfect wordt geïllustreerd door het 24-uursaperitief, dat bestaat uit een grote bijeenkomst van raceauto's en coureurs op woensdagmiddag in de stad Spa. Het publiek, de mannen en de machines worden één. Met handtekeningensessie!

  • Aanwezigheid in de straten van racewagens
  • Echt festival met nevenwedstrijden vanaf vrijdagochtend en JK Racing Asia Series
  • Concerten, shows en vele andere verrassingen

Een sportief en feestelijk evenement dat je onder geen beding mag missen!

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden