Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Dit vakantiecentrum, gelegen in het pittoreske dorpje Bohan, dompelt je onder in de Belgische Ardennen. 

Het vakantiecentrum La Besace ligt aan de oever van de Semois. De rivier die de streek doorkruist, heeft in de loop der eeuwen een vallei uitgeslepen die je wandelingen, trektochten en kajakafdalingen biedt. De rust van de streek zal je verbazen.

In het centrum

Het gebouw is geschikt voor groepen, scholen, jongeren en gezinnen en bestaat uit kamers met douche en toilet. Er zijn ook duplexkamers met douche en toilet beschikbaar. 

Het centrum biedt plaats aan 120 personen en beschikt over alle nodige faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Van het voetbalveld tot de minigolfbaan, petanque, tafeltennis, een speeltuin voor de kinderen en een ontspanningsruimte met een biljarttafel, een kicker, een tv-zaal en diverse spelletjes.
Zwemmen in de Semois is ook mogelijk, evenals kajak- en mountainbikeverhuur. 

In de omgeving

De Ardennen bieden je alle mogelijke activiteiten dankzij het reliëf van de mooiste landschappen van de Belgische Ardennen: wandelingen, kajakafdalingen, wandelingen, mountainbiken, enz...
Profiteer van je verblijf om de historische stad Bouillon en zijn kasteel te bezoeken. Maar ook de plaatselijke gastronomie die je uitstekende streekproducten biedt.

Trek je terug in de natuur in het vakantiecentrum La Besace.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 120 personen

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Ontbijt

Activiteiten

Natuurklassen - Fietsen

Voorzieningen

Bar - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Speeltuin - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden