Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij
"FERME DE LA COMMANDERIE"Vlakbij Hoei en Modave, in het hart van de Luikse Condroz. 17e-eeuwse boerderij, in een klein dorp. Akker- en veeboerderij. Slagerij in de boerderij. Benedenverd.: hal, keuken (elektr. kookpl., oven en magnetron, diepvr., vaatwasmachine), eethoek (TV), salon (houtkachel), eetk. met mooi glasraam, WC, vestiaire, kelder. 1e verd.: 1 k. (2x1 p., babybedje), 1 k. (1x2 p., douche, wastafel), 1 k. (2x1 p., 3x 2x1 p. stapelb., wastafel), badk. (bad, WC, wasmachine). Centr. verwarm. Internet.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 10 tot 12 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden