Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij
"FERME DE SPARMONT"Op 5 km van Hamoir, 15 km van Durbuy, Aywaille en Remouchamps. Verblijf ingericht in het voornaamste woongedeelte van een boerderij in bouwsteen van de streek. In een gehucht van 10 huizen, in een doodlopende straat, tussen weiden en bossen. De boerderij heeft zich toegespitst op het kweken van Belgisch Wit-Blauw en op akkerbouw. Benedenverd.: hal, vest., aparte WC, douchek. (douche, wast., wasmach., droger), keuk./eetk. (elektr. fornuis, 5 kookpl., MG, vaatwasmach., diepvr.), salon (houtkachel, TV/DVD/video). 1e verd.: 1 k. (3x1 p.), 1 k. (2x1 p. + babybedje), 1 k. (1x2 p.), 1 k. (1x2 p.). Badk. (bad, 2 wast.), aparte WC. Centr. verwarm. Weide voor paarden.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 11 personen

Aantal kamers : 5

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Parking - Droger - Televisie - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden