Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

 • Gîtes en vakantiehuizen
 • Verblijf op de Boerderij
La Ferme du Château de Tahier is een gîte met grote capaciteit voor 27/29 personen + 1 babybed. In een dorpje in de provincie Namen.
De ruime en rustige gîte op de boerderij ligt aan de rand van het bos en biedt een mooi zicht op de vallei.

Opbouw van de gite

 • Benedenverdieping: Hall, WC en berghok met vriezer, koelkast, strijkplank en -ijzer
 • 1ste verdieping:1 ruim salon of polyvalente zaal van 50 m² voor uw familiefeesten of vergaderingen.TV/DVD, internetverbinding en eetkamer met TV.Keuken met elektrische kookplaten, 2 vaatwasmachines en magnetrons.3 badkamers met douche, waarvan 1 met WC.1 kamer voor 1x2 p., 1x1 p. + wastafel en 1 kamer voor 4x1 p. + wastafel.

 • 2de verdieping:Mezzanine: salon met sofabed voor 1x2 p.2 badkamers met douche & WC, bad en wasmachine, WC.1 kamer voor 1x2 p. + wastafel, 1 kamer voor 6x1 p., 1 kamer voor 2x1 p. + wastafel, 1 kamer voor 4x1 p. en 1 kamer voor 6x1 p. + wastafel.Babybed- en materiaal. Centrale verwarming.

  Omgeving van de gîte

  Afgesloten terrein en vijver.Weide voor paarden.Bezoek aan de hoeve en de kapel.


 • Neem gerust contact op met de eigenaars voor meer informatie over: prijzen, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg.
  Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
  De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

  Aantal personen : van 27 tot 29 personen

  Aantal kamers : 7

  Gesproken talen

  Frans - Nederlands

  Voorzieningen

  Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Parking - Telefoon - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

  Dieren

  Huisdieren toegelaten

  Pass VISITWallonia.be

  Pass VISITWallonia.be

  Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

  De Pass aanvragen
  Brochures

  Brochures

  Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

  Downloaden