Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Onze gidsen stellen voor om samen deze rijke stad te ontdekken, en om je de lokale geschiedenis te leren kennen.
In het Barokpark, "Patrimonium van Wallonië", kunnen bezoekers de paviljoenen, de oude stallen, de gerestaureerde tuinen, en de majestueuze lanen gaan bewonderen.

De route van de kapel is een kans om terug te keren in de voetstappen van de grote families die hier elkaar sinds de Middeleeuwen hebben opgevolgd. Het huidige kasteel, in neoklassieke stijl, werd gebouwd door de Empain familie die daar nu nog steeds woont.

De stad

Oude Middeleeuwse site waar nog steeds mooie gebouwen uit die tijd te vinden zijn. In de kerk van Saint-Nicolas bevindt zich een schitterend zestiende-eeuws altaar.

Rondleidingen gebeuren in het Frans en in het Nederlands, indien gewenst ook in het Duits en Engels. Neem voor groepsbezoeken contact op met de Toeristische Dienst - Tel. 00 32 2 397 10 20 of 00 32 2 395 48 84, of neem contact op per e-mail.

Voor een rondleiding "natuur": tel: (0)2 3954629, bij M. Mouligneaux Jean.

Een wandeling met de familie of alleen: neem contact op met de receptie van Parc, in Petit Parc, en vraag de audiogids. Tel: (0)2 397 10 20.

Neem de A8 (E249) om tot in Edingen te geraken: uitritten 25, 26 of 27.

Het station van Edingen ligt op 10 minuutjes wandelen van het centrum.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden