Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Wijngaard

 

Sinds hun oprichting in december 2010, plant Vin de Liège weer wijnstokken op Luikse grond. Bezoek 12 ha aan wijngaarden, geplant tussen 2012 en 2014.

Vin de Liège is een burgerinitiatief met als doel een duurzame en lokale economie te ontwikkelen, met respect voor de mens en het milieu.

Ze maken heel bewuste keuzes op vlak van wijnbouw en vinificatie om kwaliteitsvolle biowijnen te kunnen produceren (tot wel 100.000 flessen vanaf 2017).

Bezoek en winkel

De coöperatieve onderneming biedt groepsbezoeken aan de wijngaard op afspraak aan. 

Je kan ook eens langsgaan bij het verkooppunt om lokale producten aan te schaffen.

Zaalverhuur

De grote zalen van de wijnmakerij laten je toe je evenement te organiseren rond het thema van de Luikse Wijn. Of het nu gaat om een bedrijfs- of privé-evenement, er zijn vele formules mogelijk.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden