Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Afspraak in La Clouse voor een wandeling van 3 km die je meeneemt naar de Amerikaanse militaire begraafplaats van Henri-Chapelle.

Al vanaf het begin van je wandeling zul je betoverd zijn door Aubel, een kleine gemeente in het hart van het Herveplateau. Laat de charmante landschappen hun werk doen en ontspan je te midden van boomgaarden en groene hellingen.

In de voetsporen van de Tweede Wereldoorlog

Na een kleine klim kom je aan op de Amerikaanse begraafplaats van Henri-Chapelle. Op deze herdenkingsplaats van de Tweede Wereldoorlog en de Slag om de Ardennen, opgericht in 1944, rusten 7.992 Amerikaanse soldaten. Je vindt er een kapel en een bezoekerszaal met de namen van 450 verdwenen soldaten.

Voor of na je bezoek kun je even pauzeren op het plein tegenover de herdenkingsplaats.

Geniet van een prachtig uitzicht op het Land van Herve.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden