Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

In Louvain-la-Neuve luidt het Welcome Spring! Festival de komst van de lente in met een gevarieerd programma dat de jongere generatie artiesten in de kijker zet.

Een muzikaal en studentikoos evenement

Maar liefst 15.000 festivalgangers komen elk jaar naar het Welcome Spring! Festival dat, zoals de naam al zegt, de terugkeer van de lente en festiviteiten in de buitenlucht viert.

Het Welkot-project biedt een gevarieerd programma met als voornaamste doel de jongere generatie artiesten te laten zien en hun ontwikkeling te stimuleren. Een studenteninitiatief om een alternatief te bieden voor de niet minder bekende muziekfestivals die tijdens de examens worden georganiseerd!

Voor dit lentefestival zullen 13 artiesten (en groepen) aanwezig zijn om een reeks vurige concerten te geven op 3 podia in het hart van Louvain-la-Neuve.

Een cultureel en muzikaal evenement dat je dit voorjaar niet mag missen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand april 2025 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden