Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Droom je van idyllische wandelingen, van kostbare momenten van herbronning en ontspanning, van ontdekkingen en avonturen? Beleef je mooiste natuuruitstapjes in Wallonië en de Ardennen!

Wallonië is rijk aan serene, majestueuze locaties die ideaal zijn om via 'slow tourism' te ontdekken of juist iets avontuurlijks te proberen... Ontdek al onze aanbiedingen van Natuurlijk Wallonië!

© Christian Maes - OTH

RAVeL, knooppunten of mountainbikeroutes, in Wallonië en de Ardennen vind je routers voor alle wensen als het om niveau en afstand gaat! Stap op de fiets en verken onze mooie regio op twee wielen.

© Coralie Cardon - Visitwapi.be

Liefhebbers van mountainbiken, kanoën, kajakken, suppen, klimmen, paragliden: maak je klaar, onze regio biedt je avontuur en sport! 

© Aventure Parc Wavre

Wat is het warm! Om af te koelen, geniet van een boottocht op de Maas, huur een boot zonder vaarbewijs of ontdek rafting op de Ourthe of op de Viroin! 

© WBT - Olivier Bourgi

De waterrijke Ardennen zijn heerlijk voor allerlei soorten watersporten, van kajakken tot suppen en zeilen.

© WBT - Olivier Legardien

Liefhebbers van fauna en flora, meditatieve wandelaars of ervaren sportbeoefenaars, ontdek onze talrijke wandelingen en trektochten in Wallonië. 

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden