Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Er zijn heel wat niet te missen afspraken en als je maar één datum moet kiezen zal de keuze erg moeilijk zijn. De oplossing? Nog eens terugkomen naar Doornik!

Ramdam Festival - januari

Ramdam is het filmfestival dat de aandacht trekt. Ontdek tien dagen lang een reeks films die je aan het denken zetten of choqueren. Geëngageerde films, verontrustende films en in sommige gevallen "schandalige" films, kortom films die niet worden vergeten en die je bewust maken.

Accordeonistenontmoetingen - mei

Elk jaar op een lenteavond neemt de accordeon de stad in. Wandel van bistro naar bistro, van straat naar terras en ontmoet muzikanten, acteurs en beeldend kunstenaars. Laat je meeslepen door de kleurrijke ritmes van muziek uit alle periodes en streken: klassiek, jazzy, musette, java, punk, gipsyjazz, traditioneel, folk, pasodoble, tango... Je raakt helemaal in vervoering!

Carnaval - Maart

Dit carnaval, gebaseerd op creativiteit en verbeelding, verandert elk jaar van thema. Het is een volksfeest dat elk jaar een groot succes is! Broederschappen en praalwagens trekken door de straten en zorgen voor entertainment. Op het programma: shows, maskerades, loslaten van ballonnen, Pichous gooien, deze zoete broodjes met fruit.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden