Maak deze heerlijke tosti met een lekkere lokale kaas zoals de Tomme van Stavelot. De béchamelsaus zorgt voor een romige touch.
Ingrediënten
- 4 sneden brood met korst
- 25 g boter
- 25 g speltmeel
- 30 cl volle melk
- 2 sneden gekookte ham
- 2 mooie sneden Tomme van Stavelot
- 50 g Tomme van Stavelot
- Zout, peper, fleur de sel, gearomatiseerde olie en gearomatiseerde azijn
Voorbereiding: 20 min
Bereiding: 20 min
- Maak een béchamelsaus met gesmolten boter, meel en melk. Haal van het vuur en kruid met zout en peper. Laat even rusten.
- Toast je sneden brood zodat ze goed krokant zijn
- Beleg je toast als volgt: snede brood, béchamel, ham, kaas en eindig met béchamel en een beetje geraspte kaas. Gratineer in de oven op grillstand.
- Maak een slaatje met fijngesneden snijbiet en breng op smaak met olie en azijn.