Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Maak deze heerlijke tosti met een lekkere lokale kaas zoals de Tomme van Stavelot. De béchamelsaus zorgt voor een romige touch. 

Ingrediënten

  • 4 sneden brood met korst
  • 25 g boter
  • 25 g speltmeel
  • 30 cl volle melk
  • 2 sneden gekookte ham
  • 2 mooie sneden Tomme van Stavelot
  • 50 g Tomme van Stavelot
  • Zout, peper, fleur de sel, gearomatiseerde olie en gearomatiseerde azijn

Voorbereiding: 20 min
Bereiding: 20 min

  • Maak een béchamelsaus met gesmolten boter, meel en melk. Haal van het vuur en kruid met zout en peper. Laat even rusten.
     
  • Toast je sneden brood zodat ze goed krokant zijn
     
  • Beleg je toast als volgt: snede brood, béchamel, ham, kaas en eindig met béchamel en een beetje geraspte kaas. Gratineer in de oven op grillstand.
     
  • Maak een slaatje met fijngesneden snijbiet en breng op smaak met olie en azijn.

Eetsmakelijk!

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden