Ontdek een originele tartaar met Waals vlees.
Ingrediënten
- 200 g rundsvlees Blonde d'Aquitaine
- 2 eigelen
- 6 eetlepels notenolie
- 1 takje gekrulde peterselie
- 3 basilicumblaadjes
- 4 sprietjes bieslook
- 2 tuiles brood
- Fleur de Sel Maldon, peper, mengeling van gekleurde basilicum of andere verse kruiden voor salades en boter
Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 5 min
- Snijd het rundsvlees in stukken om er een tartaar van te maken. Zet opzij.
- Meng de 2 eigelen, de notenolie en de verse kruiden in een blender. Kruid met zout en peper. Zet ook opzij.
- Kruid je rundstartaar met de mengeling van hierboven.
- Laat je Ardense boter smelten in een hete pan. Kook vervolgens je tartaar langs één kant met een steekvorm.
- Dresseer je bord.
Smakelijk!