Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Ontdek een originele tartaar met Waals vlees.

Ingrediënten

  • 200 g rundsvlees Blonde d'Aquitaine
  • 2 eigelen
  • 6 eetlepels notenolie
  • 1 takje gekrulde peterselie
  • 3 basilicumblaadjes
  • 4 sprietjes bieslook
  • 2 tuiles brood
  • Fleur de Sel Maldon, peper, mengeling van gekleurde basilicum of andere verse kruiden voor salades en boter

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 5 min

  • Snijd het rundsvlees in stukken om er een tartaar van te maken. Zet opzij.
     
  • Meng de 2 eigelen, de notenolie en de verse kruiden in een blender. Kruid met zout en peper. Zet ook opzij.
     
  • Kruid je rundstartaar met de mengeling van hierboven.
     
  • Laat je Ardense boter smelten in een hete pan. Kook vervolgens je tartaar langs één kant met een steekvorm.
     
  • Dresseer je bord.

Smakelijk!

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden