Ontdek met dit recept een gastronomische Maas. Je zult versteld staan van de verscheidenheid aan producten uit de streek van de Maasvallei rond Namen en Dinant!
Ingrediënten
- 2 struisvogelfilets van 120 g
- 2 sneden wit brood
- 2 witte uien
- 400 g spinaziebladen
- 2 eetlepels saffraanmosterd
- 4 eetlepels notenolie
- zout, peper, fleur de sel en boter
Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 8 min
- Kruid het vlees met zout en peper. Gebruik genoeg peper.
- Doe de boter in een hete pan. Braad het vlees tot het goed gaar is.
- Toast het brood en maak rondjes.
- Pel en snijd de uien. Fruit de uien in een kookpot en kruid met zout en peper. Voeg er op het laatst de spinazie aan toe.
- Maak een eenvoudige vinaigrette met de mosterd en de olie.
- Dresseer je ingrediënten op de toast met de salade, het vlees en de vinaigrette. Bestrooi met fleur de sel volgens smaak.