Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De Espace Wallonie in Brussel organiseert de tentoonstelling Trivergences, Illusion ou Réalité, een artistieke reflectie over modestereotypen door Patrick Meurice en Pascal Yennis.

Wat mag je verwachten?

Aan de hand van twaalf drieluiken en drie grootformaatfoto's verkent deze tentoonstelling het beeld in de modewereld en, in bredere zin, in de hedendaagse maatschappij. Van uitbarstingen van tastbare realiteit tot digitale illusies, we bekijken hoeveel van wat we voor onze ogen zien gemanipuleerd is en hoeveel authentiek is.

info.shop VISITWallonia

Profiteer van je bezoek om de info.shop VISITWallonia te ontdekken. Je vindt er souvenirs, boeken, cosmetica en ambachtelijke levensmiddelen. De info.shop VISITWallonia is de perfecte plek om een origineel cadeau te vinden!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 28 oktober tot 28 december 2023

  • van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 13.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur
  • gesloten op zondag en maandag
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden