Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Ontdek van 1 april 2022 tot 26 maart 2023 het werk van Joel Sartore, fotograaf bij National Geographic. Een repertoire van de biodiversiteit van de wereld te bewonderen in de abdij van Stavelot.

Over de tentoonstelling

  • Joel Sartore heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het fotograferen van diersoorten (12.000 tot nu toe) om een repertorium van de biodiversiteit in de wereld samen te stellen, dat hij PHOTO ARK noemt. 
  • Deze essentiële getuigenis voor wetenschappers en onderzoekers is ook een pleidooi voor de bescherming van onze biodiversiteit, die absoluut behouden moet blijven. Als een soort uitsterft, wordt ons ecosysteem verstoord.
  • Deze tentoonstelling brengt ons oog in oog met het dier, stelt onze macht ter discussie om het uitsterven van diersoorten te beïnvloeden en onze eigen toestand als mens. Foto's van uitzonderlijke schoonheid!

Beleef geweldige, ontroerende momenten in de abdij van Stavelot!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 01 april 2022 tot zondag 26 maart 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden