Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In Namen ontvangt le Delta het Frans/Belgisch/Luxemburgse kunstenaarsduo Brognon Rollin voor de presentatie van 2 video's over de vleselijke relatie van indianen met hun grondgebied.

Wat mag je verwachten?

  • The Land and the Unfolded Map onderzoekt de vleselijke relatie van Indianen met hun territorium, hun land. De huid wordt een landschap, het juweel wordt een strategisch communicatiemiddel, dat onvergetelijke grenzen trekt en mogelijke vluchtwegen projecteert op een nomadische, vitale en onweerlegbare kaart, die elke stam het recht garandeert om in het centrum van de wereld te staan.
  • Het motief van de handpalm - en de lijnen die er kriskras doorheen lopen - dat centraal staat in een van de video's, legt een visueel verband met de lichtinstallatie die in 2020 in de gevel van le Delta is geïntegreerd en door hetzelfde duo Brognon Rollin is gemaakt. Een eerbetoon aan een anonieme Namenaar die bleef werken tijdens de eerste lockdown die werd opgelegd tijdens de Covid-19-crisis.

Een onuitgegeven dubbelwerk te ontdekken in de Provinciale Culturele Ruimte van Namen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 15 april tot 11 juni 2023

Van 11.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag.

Van 10.00 tot 18.00 uur, tijdens het weekend.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden