Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent

 

De boerderij van de familie Sauvenière verwelkomt je in de provincie Namen in een boerderij die meermaals werd bekroond voor haar foie-grasproducten.

Valérie en François bereiden specialiteiten van eenden die op traditionele wijze met volkorenmaïs worden gekweekt en gevoerd, en bieden je producten aan die meerdere prijzen hebben gewonnen.

Ze garanderen je een traditionele en ambachtelijke keuken met respect voor de kwaliteit.

Lokale producten

In de winkel ontdek je hun foie gras, eendenborsten, confits, uienjam, rillettes en andere lokale producten die het resultaat zijn van de knowhow van de regionale ambachtslieden.

Met een van hun geschenkmanden zal je zeker je dierbaren plezier doen.

Bezoeken aan de boerderij zijn mogelijk op aanvraag, voor groepen van minimaal 15 personen, waarbij Valérie en François je uitleg geven over hun vak!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden