Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent

Le Chèvre-Feuille, gelegen in Haillot, in Condroz, is een boerderij gespecialiseerd in het fokken van geiten en de bereiding van biologische geitenkaas.

De kwaliteit van de Condrozproducties vind je in de kazen van Le Chèvre-Feuille. Deze boerderij respecteert een traditionele productiemethode en de geiten, van het alpenras, gaan elke dag naar buiten in de wei.

Om je smaakpapillen nog meer te verwennen, is de boerderij sinds september 2012 overgeschakeld op biologische productie. Ze biedt een ruime keuze aan geitenkaas gemaakt van rauwe melk en vloeibare yoghurt. Zacht of sterk, droog of fris, jong of oud, de boerderij Le Chèvre-Feuille heeft voor ieder wat wils.

Le Chèvre-Feuille neemt het hele jaar door deel aan tal van evenementen, zoals de Opendeurdagen met Pasen, de bioweek, de Picknickwandelingen of de Waalse Welkom Weekends. Je vindt alle informatie en data op de website van Le Chèvre-Feuille.

Verkooppunt

De boerderijwinkel opent zijn deuren van maart tot eind december, zaterdag van 10.00 u tot 13.00 u.

Het is ook mogelijk om landbouwproducten te reserveren op andere momenten per e-mail of per telefoon.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden