Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Motorsporten

Welkom op het Circuit van Spa-Francorchamps, het mooiste en bekendste racecircuit ter wereld! Het historische circuit is favoriet onder Formule 1-coureurs. Het traject van zeven kilometer volgt de natuurlijke glooiingen van het landschap. Coureurs nemen er beroemde en spannende bochten zoals de haakse La Source en de beroemde bocht Raidillon – Eau Rouge met een stijging van 17% . 

Behalve de F1 race eind augustus is er méér te beleven op het circuit. Van maart tot november is er een programma. Je kan mee met een rondleiding over het circuit. Je krijgt een inkijkje achter de schermen bij de Race Control, de perskamer en het podium waar beroemde kampioenen hun prijs in ontvangst namen.

Op de piste, een plek vol spanning 

Het circuit van Spa-Francorchamps biedt je de kans om het gevoel van een echte F1-piloot te ervaren dankzij de verschillende formules: 

  • een pistedoop aan de zijde van een professionele F1-coureur
  • Tijdens een Public Driving Experience rijd je met je eigen wagen op het circuit
  • Test Days waarop de gediplomeerde bestuurders hun pareltjes op het circuit kunnen testen, ideaal voor het uitproberen van een prototype!

Rondleidingen achter de schermen

Het historische circuit van Spa-Francorchamps is mythisch en vol verhalen, anekdotes, geruchten. De rondleiding legt alle geheimen van het circuit bloot.

Neem een kijkje achter de schermen. Op het programma: de Race Control, de perskamer, de legendarische bocht Raidillon. Vervolgens kan je het podium bestijgen waar de grootste kampioenen hebben gestaan.

Sportieve bijeenkomsten op het circuit van Spa Francorchamps

Kom naar Francorchamps en woon de meest prestigieuze wedstrijden bij zoals:

  • de Belgian Grand Prix
  • de 24 Uur van Spa
  • of de Ferrari Racing Days

Op het circuit van Spa-Francorchamps valt er altijd iets te beleven!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Animatie

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden