Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Op zoek naar een onvergetelijk uitje voor twee? Laat je verleiden door deze trendy en inspirerende programma's. Je vindt een selectie van de meest trendy Waalse bestemmingen! Kies de trendy break die het best bij je past! Op het programma: verborgen schatten, goede adressen, design, momenten om samen te ontspannen...

  • Accommodaties: hotels en gîtes die anders zijn dan de traditionele hotelketens. Dit zijn echte plekken waar je je thuis kunt voelen. Goed ontworpen verblijven met net dat beetje extra.
  • Culinaire ontdekkingen: de beste trendy of zelfs geëngageerde eetgelegenheden voor onderweg of voor fijnproevers, plekken voor een brunch of een (tweede) slaapmutsje...
  • Handige shoppingtips: de beste conceptstores, ambachtelijke boetieks, vintage adresjes, markten en tweedehandswinkels waar je dat zeldzame pareltje kunt vinden.
  • Onvergetelijke ervaringen: wandelingen door de kunstzinnige en dynamische wijken van onze steden, het volgen van streetartroutes, buitengewone bezoeken en culturele locaties, of soms trage activiteiten om van het heden te genieten.

Welkom op de beste trendy adressen van Wallonië!