Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Wat als je tijdens je volgende vakantie in België zou gaan kamperen in de Ardennen of een ander deel van Wallonië? Kom je tent opzetten, je caravan of camper installeren op onze toeristische campings of op de boerderij.

Kamperen met het gezin of met z'n tweeën in de Ardennen is een garantie voor ontspannende momenten, dicht bij wandelingen in de natuur. Wat je voorkeur als kampeerder ook is, in Wallonië vind je de ideale plek om te verpozen. In onze blog met campings vind je campings aan een rivier, met bijzondere huurmogelijkheden, speciaal voor families en meer. 

Met de camper door Wallonië

Kom je met een camper? Dat is een geweldig idee. Wallonië, een kleine regio qua oppervlakte, maar groot qua gezelligheid, heet je welkom met je camper. Kies een mooi plekje in de idyllische Ardennen of een plekje bij een plaats. Kom je voor een lang verblijf of ben je gewoon op doorreis? Op onze pagina's over campers vind je de nodige informatie om je bezoek rustig te plannen. 
Kijk hier voor alle erkende campings.

Buitengewone verblijven

Droom je van een nacht onder de sterrenhemel of van een origineel weekend in het hart van de Ardennen? 

Laat je inspireren door onze selectie van buitengewone campings: een transparante bubbel of een comfortabele safaritent, een knusse houten Pod, chalet of tipi, wijnvat en zelfs een Britse dubbeldekkerbus... Wallonië heeft het allemaal!

Na een goede nachtrust op een buitengewone plek, is het tijd voor natuuractiviteiten, charmante dorpjes, wandelingen of fietstochten in Wallonië!