Vervolg je bezoek op basis van je land / taal
Smullen in Wallonië is in de eerste plaats hulde brengen aan de mannen en vrouwen die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Een passie die je doet watertanden.
De prachtige Waalse landschappen en de natuurlijke smaak van de streekproducten zijn noodzakelijke ingrediënten om een onvergetelijke dag door te brengen met je vrienden, familie of een groep.
De ambachtslui en landbouwers zijn gepassioneerd door hun beroep en ontvangen je met open armen om je hun werkplaats te laten zien.
Op deze pagina vind je een selectie Waalse producenten.
Plaats
Soort producten
- (-) Remove Fruit en afgeleide producten filter Fruit en afgeleide producten
- Bakkerij en patisserie (1) Bakkerij en patisserie-filter toepassen
- Bier (36) Bier-filter toepassen
- Chocolade (8) Chocolade-filter toepassen
- Kaas en melkproducten (7) Kaas en melkproducten-filter toepassen
- Specerijen, planten en aromatische kruiden (1) Specerijen, planten en aromatische kruiden-filter toepassen
- Vlees, gevogelte, fijne vleeswaren en charcuterie (2) Vlees, gevogelte, fijne vleeswaren en charcuterie-filter toepassen
- Wijn (7) Wijn-filter toepassen
- Wijngaardslakken (1) Wijngaardslakken-filter toepassen
Naam
3 resultaten
- Ambachtelijke jamfabriek Saint-Amour, plaatselijke kruidenier in Durbuy© FTLB - Pascal WillemsDurbuy
Ambachtelijke jamfabriek Saint-Amour, plaatselijke kruidenier in Durbuy
Deze ambachtelijke jamfabriek in Durbuy biedt authentieke producten aan op basis van natuurlijke ingrediënten uit de streek. - Bedrijfsbezoek | Ambachtelijke stroopmakerij van Aubel© WBT – Olivier LegardienAubel
Bedrijfsbezoek | Ambachtelijke stroopmakerij van Aubel
In het hartje van het land van Herve biedt de traditionele stroopmakerij van Aubel je de mogelijkheid om de geschiedenis van Aubel te ontdekken en de natuurlijke siropen te proeven. - Bedrijfsbezoek | Pers van de boomgaard Munaut© MunautVirton
Bedrijfsbezoek | Pers van de boomgaard Munaut
De boomgaard en pers Munaut is een familiebedrijf gevestigd in Virton, in de Gaume, in het begin van de 20e eeuw.