Vervolg je bezoek op basis van je land / taal
Smullen in Wallonië is in de eerste plaats hulde brengen aan de mannen en vrouwen die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Een passie die je doet watertanden.
De prachtige Waalse landschappen en de natuurlijke smaak van de streekproducten zijn noodzakelijke ingrediënten om een onvergetelijke dag door te brengen met je vrienden, familie of een groep.
De ambachtslui en landbouwers zijn gepassioneerd door hun beroep en ontvangen je met open armen om je hun werkplaats te laten zien.
Op deze pagina vind je een selectie Waalse producenten.
Plaats
Soort producten
- (-) Remove Honing filter Honing
- Bakkerij en patisserie (4) Bakkerij en patisserie-filter toepassen
- Bier (81) Bier-filter toepassen
- Chocolade (22) Chocolade-filter toepassen
- Fruit en afgeleide producten (12) Fruit en afgeleide producten-filter toepassen
- Groenten (6) Groenten-filter toepassen
- IJsjes (6) IJsjes-filter toepassen
- Kaas en melkproducten (23) Kaas en melkproducten-filter toepassen
- Specerijen, planten en aromatische kruiden (3) Specerijen, planten en aromatische kruiden-filter toepassen
- Vis (2) Vis-filter toepassen
- Vlees, gevogelte, fijne vleeswaren en charcuterie (9) Vlees, gevogelte, fijne vleeswaren en charcuterie-filter toepassen
- Wijn (32) Wijn-filter toepassen
- Wijngaardslakken (3) Wijngaardslakken-filter toepassen
Naam
3 resultaten
- Joce des Abeilles | Honinghuis in Bastogne© WBT - Sébastien RobertyBastogne
Joce des Abeilles | Honinghuis in Bastogne
Bijenkasten, bloemen, bijen en honing! Jocelyne laat je de wereld van de imkers en het opmerkelijke werk van de bijen in Bastogne ontdekken. - Honing van het Woud van Anlier© WBT - Sébastien RobertyLéglise
Honing van het Woud van Anlier
Kom de bijenkorven van het woud van Anlier ontdekken in de provincie Luxemburg en proef de verschillende soorten lente- en zomerhoning. - Valléro | Honing en bijen in Sombreffe© WBT - Sébastien RobertySombreffe
Valléro | Honing en bijen in Sombreffe
Valléro, gelegen in Sombreffe, nodigt je uit om de wereld van de bijen te ontdekken en hun nectar, de manier waarop deze wordt gemaakt en de bijproducten ervan te ontdekken.