Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij
  • Producent

Bezoek de Brasserie Minne in Somme-Leuze en proef levendige en ruwe bieren met karakter. Kortom, bieren die het Ardense landschap weerspiegelen.

De Brasserie Minne, voorheen Brasserie de Bastogne, bevindt zich in de industriezone van Baillonville, tussen Marche-en-Famenne en Somme-Leuze. De welbekende bieren zijn te herkennen aan hun etiket dat een Ardens everzwijn voorstelt.

Topproducten van de brouwerij

De brouwerij biedt 12 verschillende biersoorten, waaronder blond, bruin en amberkleurig. Naargelang het seizoen biedt ze ook de varianten Belle d'Eté en Givrée. De Troufette en de Super Sanglier behoren tot de meest succesvolle producten van de brouwerij. Al die biersoorten worden uit zuiver mout geproduceerd en goed gehopt.

Biobieren of in vat gerijpt

Bovendien produceert de brouwerij ook biobieren, zoals de Bastogne Pale Ale, en biedt ze ook bier dat in eikenhouten vat is gerijpt, zoals de Ardenne Wild en de Ardenne Stout.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek

Visites

Enkel voor groepen op afspraak - Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden