Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Parcours, wandelingen of bezoeken
  • Voorstelling
  • Bijeenkomst
  • Tentoonstelling

Deze zomer is er ALTIJD iets te doen in Bergen! Kom en ontdek de activiteiten die je zomer zullen verrijken.

Bergen organiseert tal van activiteiten in het stadscentrum en in de dorpen van Groot-Bergen.

Het programma

Acht weken lang tovert de stad Bergen zich om tot een echte vakantiebestemming. De stad biedt je tal van gezinsvriendelijke activiteiten die bijna allemaal gratis toegankelijk zijn.

  • In het centrum van de stad kan je openluchtbioscopen, rondleidingen, straatorkesten, dans, beiaardconcerten en tentoonstellingen bijwonen, en natuurlijk ook de Jardins éphémères bezoeken: de prachtige bloemdecoraties op de Grand-Place en de Place du Marché-aux-herbes.
  • Destination Mons organiseert ook verrassende activiteiten in de dorpen van Groot-Bergen: gocartraces, filmvoorstellingen in de open lucht, theatervoorstellingen, concerten en kermissen.
  • Deze zomer vormt de perfecte periode om de stad te ontdekken in een heerlijke zomerse sfeer, met grote tentoonstellingen in de musea, concerten en voorstellingen, maar ook gastronomische evenementen.
  • Tot slot mag je Art habite la Ville niet missen. Die tentoonstelling transformeert de stad in een echt openluchtmuseum met originele werken die de geschiedenis van de stad vertellen.

Beleef een onvergetelijke zomer met Destination Mons!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 30 juni tot 31 augustus 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden