Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
  • Citybike/Stadsfiets

Van Brussel naar Luik - Beleef Haspengouw tussen de open horizon, graanschuren en vierkantshoeves.

Hoe werkt het?

Deze route begint en eindigt bij een station. Tussen de twee zijn er stations die door wandelingen of fietstochten met elkaar verbonden kunnen worden! Stel je reis samen zoals jij dat wilt: volgens je eigen ritme, je wensen, je bezoeken, je accommodaties...

De route

Deze meerdaagse uitstap neemt je mee tussen Brussel en Luik, ten noorden van de Maas in de Haspengouwse regio die bekend staat om zijn landbouwgronden en open horizonten. 

Je begint je avontuur in Hélécine en zijn beroemde kasteel gelegen in een prachtig park van 28 hectare. Vervolgens doorkruis je de gemeente Orp-Jauche en de regio van Henegouwen, om uiteindelijk de prachtige vallei van de Geer te ontdekken waar de Moulin Castral van Hollogne-Sur-Geer ligt. Deze prachtige route wordt gemarkeerd door verschillende natuurgebieden zoals het Paradis in Orp-le-Petit of de Haut-Geer. Dit avontuur in deze unieke regio is door de geringe hoogte toegankelijk voor alle niveaus. Vooral Haspengouw zal je verrassen. 

 

Contact

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden