Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bijeenkomst

Ontmoet de professionals uit de sector en ervaar hoe zij hun expertise, passie en engagement over het thema hout en bos met je delen. Maak van de gelegenheid gebruik om de prachtige landschappen van de Ardense wouden te bewonderen.

Trek eropuit om de ongelooflijke rijkdommen van de Waalse wouden te ontdekken, in het hartje van de Ardennen. Aan de hand van originele activiteiten voor jong en oud delen de vertegenwoordigers van de sector hun passie met jou:

  • vrije bezoeken en rondleidingen
  • sportactiviteiten
  • bosproeverijen
  • demonstraties
  • houtconstructiewedstrijden
  • open dagen

Een magisch universum

Arduinna, de godin van de fauna en het Ardense bos, neemt je mee op ontdekkingstocht in een betoverend en buitengewoon universum. Zij zal je wegwijs maken in de wereld van de bostransformatie en samen met haar zal je de magische plekken van de Ardense Wouden verkennen. Verwacht je aan een fantastische ervaring in de buitengewone natuur. 

De Ardense Wouden zullen een plaatsje in je hart veroveren, geniet ervan! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden