Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

In de provincie Namen verwelkomt het Tripelbierfestival je in het hart van het dorp Vresse-sur-Semois voor een voorproefje van de Waalse brouwerijknowhow, inclusief de vlaggenschipbieren van de Ardennen. En er is genoeg te doen voor het hele gezin! 

Waalse bieren en animaties

L'Échappée Bière brengt je het Tripelbierfestival, een evenement dat het paradepaardje van de Ardense bierstijl in de kijker zet: Tripel. Maar dat is nog niet alles, want de 16 gastbrouwerijen (6 Belgische en 6 Franse + 4 speciale gasten) bieden nog tal van andere stijlen aan.

Tijdens dit weekend dat in het teken staat van bier, vind je een tiental groepen op het podium, eten en drinken, kinderspelletjes en verschillende gezinsactiviteiten.

Er zijn prieeltjes en schuilhutten voorzien.

Een gezellig evenement dat je niet mag missen!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden