Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

In een familieschuur in Ollignies heeft de Brasserie du Val de Dendre een 'Brute'-huwelijk voltrokken tussen het brouwers- en het wijnuniversum.

Deze microbrouwerij is opgericht in een charmante fermette in het dorp Ollignies. Wat deze brouwerij uniek maakt, is dat ze het brouwers- en het wijnuniversum heeft doen versmelten. De brouwer, François, is verantwoordelijk voor deze samensmelting met als resultaat het 'Brute'-bier, een zeer verfijnd bier.

Sommigen zijn creatief met gerechten, maar anderen, zoals François, vinden bier opnieuw uit. Geduldig is hij maanden bezig met het brouwen van tal van recepten, allemaal even origineel. Na veel testen is hij tot een bier met unieke smaken, een intense frisheid en een subtiel fruitig karakter gekomen.

Een heruitvinding van de bierwereld om smaak een nieuwe dimensie te geven.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden