Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Uitrusting? Klaar! Warming-up? Klaar! Motivatie? Helemaal klaar! Alles staat klaar en het enige wat je nog hoeft te doen is op weg gaan naar je hardloopsessie of trail. Of je jezelf nu tot het uiterste wilt drijven of rustiger wilt rennen voor je plezier, maar altijd met het doel om een sportieve sessie te doen en een goede dosis endorfine vrij te maken.

Permanente trails

Trailrunnen kan het hele jaar door, met permanente routes die 365 dagen per jaar toegankelijk zijn in Wallonië. Vertrek in een stevig tempo naar een sport- en natuurbestemming, een echte speeltuin voor trailrunners!

 

Trails & Runningevenementen

Voor trailfanaten die op zoek zijn naar hun volgende uitdaging. De kalender van Betrail geeft een overzicht van alle trailevenementen in Wallonië in de komende maanden. Dat brengt je zeker op ideeën.

Kijk op de website van Go Running, de bijbel voor hardlopers, die een overzicht geeft van alle wedstrijden die in België worden georganiseerd. Je vindt er ook een complete agenda met alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen.

Wil je meer? Als je meer ideeën wilt voor sportevenementen voor hardlopers, bekijk dan onze evenementenkalender en vind de race van je dromen.

Hardlopen gaat over jezelf overtreffen en plezier hebben, maar het gaat ook over respect voor de natuur. Raadpleeg het Charter van de wandelaar om meer te weten te komen over de beste manieren om de natuur te respecteren tijdens je sportieve excursies.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden