Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

Op 5 km van de Luxemburgse grens biedt de brouwerij Lupulus een bier met dezelfde naam, een blond bier dat gebrouwen wordt met respect voor traditie.

Bières en vente à La Boutique de Wallonie

De Brasserie Lupulus werd gesticht in een oude 18e-eeuwse boerderij, in het hart van de Belgische Ardennen in het dorpje Courtil.

Geïnspireerd door traditie en geleid door passie heeft het team ambachtelijke bieren ontwikkeld met unieke smaken, een vakkundige mix van bronwater en ingrediënten van topkwaliteit.

Een Bedrijfsbezoek

  • De familiale en onafhankelijke Brasserie Lupulus opent haar deuren voor je en biedt rondleidingen aan in haar nieuwe gebouw, met ultramoderne apparatuur, perfect geïntegreerd in deze typische omgeving.
  • Ondergedompeld in het hart van onze installaties ontdek je in een gemoedelijke sfeer de verschillende stadia van de bierproductie.
  • Het bezoek wordt gevolgd door een productproeverij.

Blond, bruin, fruitig... heerlijk in nieuwe recepten: een andere manier om Lupulus te proeven.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden