Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Au Coin Vert is een landelijke gîte met 3 korenaren aan de rand van het dorp Petit-Thier. Een mooi gerestaureerd boerderijtje voor 5 personen.

Aan de rand van het dorp vind je dit mooie boerderijtje gerestaureerd met authenticiteit en comfort, dat voorrang geeft aan ecologie en welzijn. Terras op het zuiden.

Benedenverd.: hal, WC, salon (TV/DVD/video, hifi, bibliotheek, houtkachel), eek. + kookhoek (vaatwasmachine, oven, keramische kookpl., magnetron, koelkast/diepvriezer, koffiezetmachine).

Verd.: 1 k. (1x2 p.) met badk. (bad, douche, 2 wastafels, WC, luiertafel), 1 k. (2x1 p.) met badk. (bad, wastafel). Ontspanningshoek (sauna/douche, wastafel). Extra bed, babybedje. 2 terrassen.

Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 5 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Duits - Frans - Nederlands

Activiteiten

Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden