Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Stadsvakantieverblijf

 

Gîte voor 9 personen gelegen in Malonne bij Namen. Stadsgîte met modern comfort die zijn charme van weleer heeft behouden.

Dit huis was de residentie van de 1e burgemeester van Malonne in 1830. Dankzij hem werd een stèle van de voormalige kapel van de Place du Malpas boven de ingang van de gîte geplaatst.

Beschrijving van de gîte

Deze gîte met 4 slaapkamers heeft:

  • 2 badkamers
  • een ingerichte keuken
  • een woonkamer
  • een wasruimte met wasmachine
  • een grote tuin en een terras

De gîte heeft ook een ontspanningsruimte die multifunctioneel is en gebruikt kan worden als seminariezaal. In dit geval wordt een cateringformule voorzien.

Ontdek de streek van Namen

Malonne, een dorp omgeven door bossen en valleien, ligt niet ver van Namen. Danielle, de eigenaar, is een toeristische gids en kan je een gepersonaliseerde rondleiding door Namen geven.

Danielle verwacht je in dit huis vol met waarden die haar dierbaar zijn en die ze met jou wil delen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 9 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden