Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Huis voor Toerisme

Gelegen aan de grenzen van Nederland, Duitsland en Luxemburg bieden de Oostkantons een verbazingwekkende diversiteit aan landschappen.

In het noorden domineren imposante boerderijen en talrijke kastelen het landschap, terwijl in het midden op het plateau van de Hoge Venen het hoogste punt van België ligt (Botrange 694 m.).

Verder naar het zuiden liggen de meren van Robertville en Butgenbach, ideale plekken voor watersport en ontspanning in de zomer. Niet te vergeten de vallei van de Our, beschouwd als de parel van de Oostkantons.

De weelderige natuur van de Oostkantons leent zich perfect voor vele activiteiten zoals wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden.

In de winter biedt de regio haar bijzondere charme door skiërs de mooiste besneeuwde plaatsen van het land te laten zien. Je wordt hartelijk onthaald in een charmant hotel, vakantiehuis, camping of vakantiedorp.

Het Huis voor Toerisme van de Oostkantons - Hoge Venen nodigt je uit om de gemeenten Malmedy, Waimes, Amel, Büllingen, Burg-Reuland, Bütgenbach, Eupen, Kelmis, Lontzen, Raeren en Saint-Vith te ontdekken.

Welkom in de Oostkantons!

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden