Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • VVV

Ontdek Viroinval, een wandelparadijs met tal van troeven in de provincie Namen, ten zuiden van de streek van l'Entre-Sambre-et-Meuse.

De toeristische dienst biedt tal van tweetalige brochures: toeristische gids, special groepsgids, flyer en kaart van 'Treigne, museumdorp', wandel- en mountainbikekaarten, topogidsen en evenementenkalender.

Je kan je moeilijk vervelen in Viroinval

Dit ware 'wandelparadijs' biedt een van de mooiste netwerken van gemarkeerde wandelpaden in Wallonië. De gemeente telt namelijk 37 circuits in lus die met elkaar verbonden zijn voor een totaal van 250 km.

Hou je van nordic walking? Je vindt hier een park met 15 circuits. En als je mountainbiker bent, geniet je van een netwerk van ongeveer 100 km tussen naburige gemeenten in België en Frankrijk.

5 goede redenen om Viroinval te bezoeken

Er is meer... er worden het hele jaar door tal van evenementen en activiteiten georganiseerd: het feest van het Natuurpark, het Bergerie-feest, het champignonweekend, de lokale markten, de grote avondmarkt in augustus in Nismes, het Toine-feest in Treignes of het Stoomfestival.

Bezoek de website van de toeristische dienst om alles te weten te komen over het toerisme in Viroinval.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden