Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Kerstmarkt

Welkom in het park van het Kasteel Springuel in Hoei voor een magisch parcours rond 80 kerstchalets. Geniet ook van de diverse activiteiten en de gezellige kerstsfeer.

Kerstmis in het kasteel: een magisch parcours in Hoei

Met zijn lichtjes en muziek biedt het terrein van Kasteel Springuel een magische omgeving waar al je kerstdromen kunnen uitkomen. Ontdek langs een magische route de 80 chalets die door de ambachtslieden zijn opgezet in een gezinsvriendelijke sfeer.

Een beetje honger? Dorst? Je kunt eten in enkele van de cateringchalets, waar je kunt genieten van de heerlijke geuren van glühwein, tartiflette, Luikse wafels en suikerspinnen. 

Het voor de gelegenheid versierde kasteel heeft ook een pop-uprestaurant.

En vergeet niet te profiteren van de verschillende activiteiten die worden aangeboden, zoals een ritje met een koets en een tentoonstelling van kerstbomen die zijn versierd door lokale verenigingen. En waarom zou je de kerstman zelf niet ontmoeten?

Een uniek en gezellig evenement dat je niet mag missen in december in Hoei.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden