Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Laat je verleiden door de muziek! Ontdek elk jaar, van juni tot oktober, ongeveer 150 concerten! Kom de Festivals van Wallonië bijwonen in Namen, Saint-Hubert, Stavelot, Luik, Waals-Brabant en Henegouwen!

Deze festivals duren 5 maanden lang en bieden je de mogelijkheid om samen klassieke muziek te beleven in een gezellige en feestelijke sfeer, met fantastische concerten rond een bepaald thema.

Klassieke muziek, daar is het feestje!

Op het programma staan jonge muzikanten en ware talenten die speciaal op de Festivals van Wallonië komen optreden tijdens 150 concerten, workshops, conferenties en masterclasses in de meest verrassende plaatsen van België!

De 'Discovery Boxes'

Muzikale, patrimoniale, artistieke en smakelijke ontdekkingen! De  zijn gedurende het hele jaar door verkrijgbaar, inclusief op feestdagen. Dit project is gericht naar de nieuwsgierigsten onder jullie die graag de prachtigste muziekstukken willen ontdekken tijdens een volledige weekendtrip. In elk doosje vind je:

  • twee toegangstickets tot een speciaal voor jou uitgekozen concert
  • een overnachting voor twee personen in een van onze verblijven , aangeboden door onze partners.
  • een ontdekkingsbezoek en/of een gulzige rondleiding voor twee personen

Kom zeker naar deze nieuwe editie die je ongetwijfeld zal laten reizen!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 06 juni tot 23 oktober 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden